Gulvafslibning

Hvorfor er gulvafslibning en god idé?

 

Jeg synes personligt, at gulvafslibning er en god idé, fordi et nyt afslebet trægulv fremstår lige så flot, eller flottere end et nyt trægulv.

 

Når jeg fx sliber et gammelt mørkebrunt trægulv og forvandler det til et flot lyst trægulv, fremstår det som nyt.

Det er ikke alene en billigere løsning, men også flottere, idet den gamle patina bevares.

 

 

 

Står du for at sælge hus eller lejlighed?

 

Hvis du stor over for at sælge hus eller lejlighed, kan gulvafslibning og behandling af trægulv være en god idé.

 

Mange glemmer at gulvafslibning af trægulv er et godt salgskneb på højde med at tænde op i pejsen eller bage boller, når huskøbere er til besigtigelse.

Synet af et flot gammelt trægulv med hvidskurede planker, der dufter af sæbe, kan gøre enhver køber blød i knæene. Gulvafslibning er med andre ord en investering, som hurtigt tjenes hjem.

 

 

 

 

 

 

Brug for et godt tilbud på gulvafslibning?

 

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 20 15 92 20 alle ugens dage inklusiv helligdage og få et tilbud på gulvafslibning.

 

Hos Gulvforbedring er et ord et ord. Det lyder måske gammeldavs, ikke desto mindre, er det et udtryk for, at jeg holder, hvad jeg lover – og det sætter mine kunder pris på.

Ved gulvafslibning af trægulve over 500 kvadratmeter, arbejder jeg eventuelt tilbud på baggrund af en besigtigelse af opgaven.

 

Jeg udfører gulvafslibning af trægulve og trapper på hele Sjælland og kan træde til med kort varsel inklusiv weekender og helligdage.

 

 

 

Gulvforbedring - Slettevej 114 - 4160 Herlufmagle - limborg@mail.tele.dk - CVR 88905016 - Nordea kontonr. 2280 8975902340 - tlf. 20 15 92 20

 

 

Gulvafslibning

 

Jeg tilbyder professionel afslibning (afhøvling) af trægulve og trapper samt gulvbehandling af disse. Jeg arbejder typisk omkring Roskilde, København og i Nordsjælland, hvor jeg efterhånden har dannet kundekredse. Gulvbehandling kan fx være ludbehandling, oliebehandling eller lakbehandling, som kan indfarves i et hav af forskellige farver inden efterbehandlingen af dit trægulv.