Profil

Kvalitet,

som jeg er stolt af

Gulvbehandling

på Sjælland, i Næstved og omegn

Din profesionelle gulvsliber

Gulvfirmaet Gulvforbedring har udført gulvafslibning og gulvlakering siden Max Limborg grundlagde sit gulvfirma helt tilbage i 1979.

Max har arbejdet med alle former for gulvafslibning, gulvlakering og gulvbehandling siden 1972 og servicerer i dag kunder på hele Sjælland. Gulvfirmaet har adresse i Herluf Magle mellem Ringsted og Næstved.

Max har i dag fokus på at udføre gulvbehandling til privatkunder. Han er en erfaren gulvmand med 38 års erfaring med gulvafslibning til Hr. og Fru. Danmark til afslibning af 3500 kvadratmeter teakgulve på luksusyacht til en sheik i Mellemøsten.

 

Det er Maxs’ klare målsætning at fastholde den kvalitet, som han er stolt af, og som gennem 38 år har været kendetegnet for hans firma Gulvforbedring.

 

Gulvfirmaet råder over en række moderne båndmaskiner og diverse polerermaskiner, der hverken efterlader slibemærker og slibespor efter gulvafslibningen.

 

Gulvforbedring er i dag et gulvfirma med ambitioner, der stadigvæk brænder for slibning af trægulve. Ifølge Max er der ikke noget bedre end tilfredse kunder, og at forvandle mørke gamle trægulve til lyse og flotte nye gulve.

 

Gulvforbedring udfører alle arbejdsopgaver forbundet med gulvafslibning og gulvbehandling på hele Sjælland og er kendt for at overholde aftaler og aftalte priser.

 

Hvis du får brug for akut gulvafslibning eller gulvbehandling på Sjælland, i Næstved og omegn - så ring til mig, da jeg kan træde til med kort varsel både hverdage og weekender uden at det koster ekstra.

 

Skal gulvet slibes straks – så ring til Max!

 

 

Gulvforbedring - Slettevej 114 - 4160 Herlufmagle - limborg@mail.tele.dk - CVR 88905016 - Nordea kontonr. 2280 8975902340 - tlf. 20 15 92 20